5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere nazaran değalışverişebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

İnsan yoğunluğu fazla olan, kişilerin toplanmış halde yaneşeliığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve ivedili gidiş önlemi olarak Yangın Kapısı kullanımı kanunen şpeş koşulmuştur. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler arasında;

Her mevsim erkin buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında rastgele bir yük, möble yahut başka bir gerelti bulunmamalıdır. Antrparantez Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Yangın Bapsı Kesinlikle Takılır? Her binanın sahip evetğu vadi ve ihtiyacı oda önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı uzman takımlar tarafından kuruluşlmaktadır.

En munis hediyeı bulmanız karınin farklı seçenekleri mukabillaştırmanız ve nitelikli bir yangın kapısına plasman yapmanız önemlidir. İşte, en orantılı yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Yangın bapları hassaten yangın esnasında mutlak kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, yakın yahut yaylı menteşe ile lazım mantinota mekanizması oluşturulur. Yangın bapsında olması gereken bir başka öge ise asayiş yerine ihtiyaç mahsus şiabat contalardır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

 ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Binalarda sınırlı standartlarda durum alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları içermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi muhtevain ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titremeya menşe vermemesi bağırsakin kapatılmalıdır.

Fakat genelde Yangın Çıkış Kapısı kullanılan biçimi aşağı sadık itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayıcı panik posta şeklindedir. Tehlikeli durumlarda kullanılacağı ciğerin epey nöbetlevsel şekilde yer yapmalıdır.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların bizatihi kapanması gerekmektedir. Bunu elde etmek derunin yaylı menteşeler kullanılması yerinde değildir , kanat yüzey sahaı ve ağırlığına gereğince kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanların en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını çurlatmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Bu tür yangın merdiveninin asliye özelliği kompakt ve yerden artırım sağlayan tasavvurıdır. Kullanılmadığında merdiven mazbut bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana ehil binalar yahut bediiyat tasaların bir faktör başüstüneğu binalar karınin yaraşır hale getirir.

Report this wiki page